Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10

TROUWEN IN EEN INDUSTRIEEL MONUMENT

Het Oude Magazijn is dé industriële trouwlocatie. Gelegen tussen andere monumentale panden op één van de meest inspirerende plekken van Amersfoort. Stoer en romantisch tegelijk door de mix van industriële elementen en natuurlijke materialen zoals hout en wol gecombineerd met lichte kleuren. Eyecatchers zijn de robuuste bar, de rotan hangstoelen en rustieke decoratiematerialen.

VAN CEREMONIE TOT FEEST

Het is mogelijk om jullie trouwdag van begin tot eind te vieren in Het Oude Magazijn. Voor het ja-woord verzorgen we een intieme of juist grootse ceremonieopstelling. Na afloop snijden jullie buiten de bruidstaart aan of breng je aan de bar een toost uit op jullie huwelijk. Geniet met jullie daggasten van een ontspannen culinair buffet of een uitgeserveerd diner. En stap daarna met je trouwschoenen de dansvloer op voor een indrukwekkend feest in het naastgelegen Centraal Ketelhuis!

KOM GEZELLIG LANGS

Trouwen in Het Oude Magazijn? Bezoek de volgende open dag of maak een afspraak voor een bezichtiging en bespreek al jullie ideeën en wensen met onze weddingplanner. We denken graag mee over de perfecte invulling voor jullie trouwdag.

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!