Routebeschrijving

 

VANUIT DE RICHTING AMSTERDAM (A1)

Neem op de A1 afslag 12 richting Bunschoten-Spakenburg (N199) en sla linksaf richting het centrum van Amersfoort. Draai bij afslag Dierenpark links de Amsterdamseweg op. Houd voor het spoorwegviaduct rechts aan en neem de 2de afslag op de rotonde richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt en rij De Wagenwerkplaats op. Op dit terrein vind je Het Oude Magazijn. 

VANUIT DE RICHTING UTRECHT (A28)

Neem op de A28 afslag 5 Maarn richting Amersfoort. Volg de weg rechtdoort via de Leusderweg die overgaat in de Arnhemseweg. Sla op de T-splitsing linksaf naar de Stadsring. Volg de stadsring en houd voor het spoorviaduct rechts aan (deze weg gaat omhoog). Neem op de rotonde de 4de afslag richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt en rij De Wagenwerkplaats op. Op dit terrein vind je Het Oude Magazijn.

VANUIT DE RICHTING ZWOLLE (A28)

Neem op de A28 afslag 8 richting Amersfoort. Sla linksaf bij Hogeweg en volg de Stadsring. Houd voor het spoorviaduct rechts aan (deze weg gaat omhoog). Neem op de rotonde de 4de afslag richting Station Noordzijde/Q-park. Volg de weg die links naast Q-park loopt en rij De Wagenwerkplaats op. Op dit terrein vind je Het Oude Magazijn.

NAVIGATIE

Adres: Soesterweg 310F, 3812 BH in Amersfoort

Rij deze laan uit tot Station Noordzijde en Q-park. Aan de linkerkant van het Q-park ligt een weg. Dit is de ingang van De Wagenwerkplaats. Op dit terrein vind je Het Oude Magazijn.

MET DE TREIN

Neem de trein richting Amersfoort Centraal Station en neem uitgang Noordzijde/Piet Mondriaanplein. Sla linksaf richting het Q-park en volg de weg die richting De Rijtuigenloods gaat. Dit is de entree van De Wagenwerkplaats. Op dit terrein vind je Het Oude Magazijn.

Plan mijn reis   Routeplanner   Download de Routebeschrijving

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!