Vrouwenevent POSTNL


 

PostNL is één van de weinige Nederlandse bedrijven met een vrouw aan de top. Gelijke kansen voor mannen en vrouwen hebben er dan ook volop aandacht. Er is zelfs een speciaal vrouwennetwerk binnen het bedrijf. De leden kwamen onlangs samen in Het Oude Magazijn. 

De bijeenkomst werd bijgewoond door zo’n 110 medewerkers, van postbezorgers tot managers. Dit keer stond de bijeenkomst van het Women Inclusion Network (WIN) – dat ook mentoringprogramma's kent – in het teken van digitale ontwikkelingen die de wereld veranderen en ook PostNL raken.

Gastspreker tijdens het vrouwenevent was modeondernemer Olcay Gulsen. Zij vertelde hoe zij met haar merken ST. studio en Supertrash inspringt op die online ontwikkelingen. Ook de financieel directeur en adjunct-directeur Productie van PostNL kwamen aan het woord. Tussendoor genoten de vrouwen van een luxe lunch.

Mede-organisator Leonie Piatkowski van PostNL blikt tevreden terug op het event. “We kregen veel positieve reacties, ook op de locatie. Ik had een middag uitgetrokken om geschikte locaties te scouten. Toen ik binnenliep wist ik: dit is het. De ruimte is lekker licht en heeft charme. Verder is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en kun je er makkelijk parkeren. Perfect!

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!