De persoonlijke avondceremonie van Tim en Therese


Wat doe je als het ja-woord voor jou hét belangrijkste moment van je huwelijksdag is? Tim en Therese kozen voor een indrukwekkende avondceremonie in Het Oude Magazijn. Zo konden al hun familieleden, vrienden en kennissen dit super persoonlijke moment meemaken.

"We hebben allebei een persoonlijke trouwbelofte uitgesproken. Tim sprak zijn ouders toe, de moeder van Tim had een korte speech en onze meisjes Thara en Bo brachten de ringen. En onze trouwambtenaar Lisette de Lange maakte de ceremonie écht bijzonder. Ze wist ons verhaal zo gaaf te brengen", blikt Therese terug.

Dan kan je dag definitief niet meer stuk. Sowieso was het een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van het moment dat Tim zijn dames kwam ophalen tot een boottochtje over de Eem met champagne en cupcakes. En van de barbecue tot het afsluitende feest bij Het Centraal Ketelhuis. "Voordat we het wisten kwam de taxi voorrijden om ons naar huis te brengen."

De locatie? Die was het stel uit Amersfoort op het spoor gekomen door een tip van een vriendin. "Het Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn zijn allebei heel stijlvol en toch romantisch. Je kunt bij mooi weer lekker naar buiten en ook de kinderen konden lekker spelen op het terrein. En de gesprekken  die we vooraf hadden waren professioneel en het personeel bijzonder vriendelijk. Het voelde direct goed!"

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!