“Stoer, industrieel en toch romantisch”


Vrienden, familieleden, kennissen, collega’s; je wilt ze het liefst allemaal spreken tijdens je trouwdag. Dankzij een slimme dagindeling lukte dat perfect bij Robin en Lianne uit Harderwijk.

Het jonge stel vertrok na de huwelijksceremonie in het stadhuis van Harderwijk naar de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Daar stonden de kleuters uit de klas van juf Lianne al klaar met een mooie boog. “Super leuk natuurlijk. We hebben met de daggasten en de kinderen taart gegeten en getoost in Het Oude Magazijn.”

Toen de kleuters na het zingen van een lied weer waren vertrokken, arriveerden de familieleden, kennissen, buren en collega’s van Lianne en Robin. Met hen werd ontspannen geborreld en natuurlijk werden er even foto’s gemaakt. “We hadden polaroid camera’s liggen, waardoor we nu mooie herinneringen aan dat moment hebben.”

Het uitgeserveerde diner was weer in compacte setting, met de daggasten. “We konden kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Het was heerlijk. En tussendoor waren er speeches.” De avond vierden Robin en Lianne met hun vrienden op de dansvloer van Het Centraal Ketelhuis.

De combinatie van locaties sprak Robin en Lianne aan. Net als de uitstraling van de ruimtes. “Stoer, industrieel en toch romantisch. Precies wat bij ons past. In de aanloop naar onze bruiloft zijn we regelmatig koffie gaan drinken in Het Centraal Ketelhuis. Gewoon als voorproefje. De dag zelf was perfect. Precies zoals we gehoopt hadden en misschien nog wel meer.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!