Organiseer je eindejaarsevenement!


Wil jij samen met collega's en/of relaties het jaar op een goede manier afsluiten? Dit is hét moment om het eindejaarsevenement te organiseren! 

Sluit het jaar samen af
Successen vieren doe je samen, vooruitblikken op het nieuwe jaar ook. Begin daarom met het organiseren van je eindejaarsevenement en zet nu de eerste stap: kies een prachtlocatie! Een eindejaarsevenement is dé kans om onder het genot van een hapje en een drankje na te denken over het afgelopen jaar. Maar ook om samen te bekijken wat beter of anders kan. Of je je eindejaarsborrel, nieuwjaarsreceptie of kerstborrel nu met collega's of met relaties viert; bij Het Oude Magazijn in Amersfoort gaat het zeker waardevol en gezellig worden.

Geef het nieuwe jaar alvast een boost!
Na de ontspannen borrel beklim je het podium met alle licht- en geluidfaciliteiten voor de eindejaarsspeech. Terugblikken, mijlpalen vieren of waardering tonen: successen vieren draagt bij aan het teamgevoel en de motivatie van medewerkers en relaties. Zo geef je het nieuwe jaar een boost, nog voordat het begonnen is! Een extra activiteit? Wij hebben alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijk eindejaarsevenement; van techniek, catering tot entertainment op de dag zelf. Wij denken graag met je mee over de perfecte invulling van jullie dag!

Benieuwd naar de mogelijkheden in 2020?
We hebben in 2019 een aantal prachtige eindejaarsevenementen mogen verzorgen. Wil je meer weten of ben je opzoek naar een geschikte locatie voor jouw eindejaarsevenement in 2020? Neem dan contact op met ons of of vraag vrijblijvend een offerte aan! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!