Open Toptrouwlocatie Route


Toptrouwlocaties organiseert de populaire Open Toptrouwlocatie Route. Tijdens deze nationale open dag opent het Oude Magazijn samen met 210 andere trouw- en/of feestlocaties in Nederland hun deuren.

Het Oude Magazijn - gebouwd in 1904 - is dé industriële trouwlocatie van Amersfoort, stoer maar toch romantisch. Een monumentaal pand met een mooie lichtinval en een warm interieur dat leunt op rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Centraal gelegen in Nederland, dicht bij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van gratis parkeergelegenheid. Dus zijn jullie nog op zoek naar een unieke trouwlocatie voor een onvergetelijke bruiloft? Kom dan naar de open dag en laat je inspireren. Al onze locaties zijn geschikt voor jullie complete huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond! 

Graag ontvangen wij jullie met een drankje voor een rondleiding en geven wij jullie graag meer informatie. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locatie! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zijn jullie van plan om meerdere locaties te bezichtigen en maak jij gebruik van de Open Toptrouwlocatie Routeplanner? Meld je dan aan op de website van Open Toptrouwlocatie Route en plan jouw eigen route!

Wanneer         : zaterdag 26 januari 2019
Tijden              : 11.00-16.00 uur
Adres              : Soesterweg 310F - Amersfoort

Ik kom kijken!

Neem ook direct een kijkje in het Centraal Ketelhuis

Plan een bezichtiging

Kunnen jullie er tijdens de open dag niet bij zijn? Je bent ook op andere dagen van harte welkom om Het Oude Magazijn van binnen te bewonderen. 

Plan een bezichtiging

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.