Open Huis voor bruidsparen


Op zoek naar een unieke trouwlocatie voor jullie bruiloft? Kom zonder afspraak langs bij Het Oude Magazijn! Zondag 26 mei staan de deuren wagenwijd open tussen 13:00 en 16:00 uur.

Oud spoorcomplex als trouwlocatie
Het Oude Magazijn is één van de mooiste industriële trouwlocaties van Nederland. Het Oude Magazijn is een oud spoorcomplex, heeft een inspirerende omgeving, een prachtig interieur met veel lichtinval en is goed bereikbaar voor al jullie gasten. Tijdens de open dag leiden we jullie rond door officiële trouwlocatie Het Oude Magazijn en ontdek je of deze prachtige industriële trouwlocatie bij jullie perfecte plaatje past. De drankjes staan al klaar. Tot dan!

Trouwen in Het Oude Magazijn

Complete huwelijksdag op Het Oude Magazijn
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie.

Bekijk Best Wedding Deal

Kom ook kijken bij de volgende locaties:
Kasteel de Schaffelaar (Stationsweg 6 – Barneveld)
Kasteel Duustede (Langs de Wal 6 - 7 Wijk bij Duurstede)
Hoeve Sparrendam (Veenwal 6 – Hoevelaken)
Centraal Ketelhuis (Soesterweg 320 – Amersfoort)         
Het Oude Stadhuys (Markt 1 – Gouda)
Het Spaansche Hof (Westeinde 12 - Den Haag)

Kom gezellig langs en laat je inspireren! Kan je deze dag niet, maar wil je wel graag de trouwlocatie van jouw dromen bezichtigen? Plan een ander moment om de locatie te bezoeken.

Plan een bezichtiging

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.