Open Huis voor bruidsparen


Op zaterdag 9 maart heten wij bruidsparen in spe van harte welkom om zonder afspraak het Oude Magazijn en het naastgelegen Centraal Ketelhuis te bezichtigen.

Een ontspannen manier om vrijblijvend een kijkje te nemen en inspiratie op te doen voor jullie dag. Graag ontvangen wij jullie deze dag voor een rondleiding. Je kunt dan al je vragen stellen en sparren over jullie bruiloft met onze medewerkers. 

Het Oude Magazijn - gebouwd in 1904 - is dé industriële trouwlocatie van Amersfoort, stoer maar toch romantisch. Een monumentaal pand met een mooie lichtinval en een warm interieur dat leunt op rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Centraal gelegen in Nederland, dicht bij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van gratis parkeergelegenheid. Kortom: een unieke locatie voor een onvergetelijke huwelijksdag.


Wanneer         : zaterdag 9 maart
Tijden              : 17.00 - 21.00 uur

Het Oude Magazijn & Het Centraal Ketelhuis zijn onderdeel van de TeKa Groep. Wilt u op deze dag meerdere locaties bekijken, dan kunt u ook terecht bij:

Kasteel de Schaffelaar
Stationsweg 6 - Barneveld

Hoeve Sparrendam
Veenwal 6 - Hoevelaken

Kasteel Duurstede
Langs de Wal 6-7 - Wijk bij Duurstede

Het Oude Stadhuys
Markt 1 - Gouda

Het Spaansche Hof

Westeinde 12 - Den Haag

Alle locaties zijn geschikt voor uw gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig diner tot spetterende feestavond! Ook lenen de locaties zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Kom langs en neem een kijkje bij deze prachtige locaties! Jullie zijn van harte welkom!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in.