Open huis voor bruidsparen


Op zondag 30 juni 2024 organiseert trouwlocatie het Oude Magazijn in Amersfoort een open dag van 11:00 tot 16:00 uur speciaal voor aanstaande bruidsparen! Op zoek naar een trouwlocatie voor het vieren van jullie bruiloft? Meld je vooraf aan, kies een voorkeurstijd en ontdek het perfecte decor voor jullie grote dag.

Aanmelden open dag

Oud spoorcomplex als trouwlocatie
Het Oude Magazijn is één van de mooiste industriële trouwlocaties van Nederland. Deze officiële trouwlocatie is gevestigd op een oud-spoorcomplex in een inspirerende omgeving, het beschikt over een prachtig interieur met veel lichtinval en is perfect bereikbaar voor al jullie gasten.

Complete huwelijksdag op Het Oude Magazijn
Deze trouwlocatie is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag; van ceremonie, receptie, gezellig dineren tot een spetterende feestavond! Ook leent de locatie zich uitstekend voor het maken van de huwelijksreportage. Tijdens de rondleiding geven we jullie graag meer informatie.

Liever op een andere dag bezichtigen?
Kom dan langs tijdens één van onze andere open dagen:                
- Zondag 1 september 2024
- Zondag 29 september 2024
- Zondag 27 oktober 2024
- Zondag 24 november 2024

Kunnen jullie niet bij één van de open dagen aanwezig zijn maar wil je wel jullie droomlocatie bezichtigen? Dat kan natuurlijk. Onze wedding adviseurs laten je graag op een ander moment de locatie zien.

Plan een bezichtiging

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!