De prachtige dag van Marcel & Lisette


Een geschikte locatie voor een fantastische huwelijksdag? Dat is het Oude Magazijn natuurlijk. Het is dan ook niet voor niks dat Marcel en Lisette elkaar het ja-woord gaven in het industriële gebouw.

“De locatie sprak ons gelijk aan”, vertelt Marcel. “De sfeer die in het gebouw hangt en de industriële inrichting. Echt ons ding!” Op de grote dag arriveerde het bruidspaar halverwege de middag bij het Oude Magazijn. Na een prachtige ceremonie werd de bruidstaart aangesneden en was het tijd voor een borrel.

Rond etenstijd kwam het net getrouwde stel samen met hun daggasten aan bij het naastgelegen Centraal Ketelhuis voor een uitgebreid driegangendiner. “We kregen eerst een proeverij van verschillende gerechten. Een goede keuze, want het was heerlijk”, vertelt Marcel. Na het voorgerecht kregen de gasten diamanthaas of witvis geserveerd. Het diner werd afgesloten met een zoete proeverij.

Met een volle maag konden Marcel en Lisette hun avondgasten verwelkomen. “Voor de avond waren ongeveer negentig gasten uitgenodigd. De dj maakte er een gezellig feest van. Alles is vlekkeloos verlopen en wij hebben echt een prachtige dag gehad!”

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!