"Centraal Ketelhuis is knus en gezellig. Daar houden wij van!"


Een romantische plek met een stoer randje. Dat was wat Wilma en Brand zochten voor hun huwelijksdag. Die plek vonden ze op de Wagenwerkplaats in Amersfoort!

Na een bezoek aan Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis was het stel namelijk direct verkocht. “Beide locaties zijn van binnen lekker knus en gezellig, maar wel met een industriële uitstraling. Daar houden wij van!”

Sta je dan ineens met twee locaties die je allebei mooi vindt. Gelukkig hoefde het stel geen keuze te maken en bleek een combi mogelijk. Eerst het burgerlijk huwelijk gevolgd door de kerkelijke inzegening in Het Oude Magazijn, daarna de taart aansnijden en borrelen met uitzicht op de monumentale panden. Aansluitend eten met de daggasten in Het Centraal Ketelhuis.
Het afsluitende feest was de kers op de taart van een dag waar het stel met warme gevoelens op terugkijkt. “Alles verliep heel relaxed en zoals we het vooraf besproken hadden. Ook onze gasten waren erg positief. We hebben veel complimenten gehad. Iedereen was verrast en enthousiast door de uitstraling van Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis!” 

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!