Ken je deze industriële trouwlocaties in Amersfoort al? 


Karaktervol, stoer én toch romantisch. Een industriële locatie geeft de perfecte vibe aan jullie bruiloft. Op een historisch spoorcomplex in Amersfoort vind je twee van zulke verborgen parels: Het Oude Magazijn en Centraal Ketelhuis!

Het Oude Magazijn: lekker licht en romantisch
Wat een licht! Dat is het eerste wat je opvalt als je binnenstapt in Het Oude Magazijn. Als je omhoog kijkt snap je waarom: het industriële sheddak van deze locatie is deels van glas. Duim dus maar voor een heldere nacht, want dan zie je tijdens het feest een waanzinnige sterrenhemel boven de dansvloer. Maar we lopen op de zaken vooruit: eerst de ceremonie natuurlijk. Die geef je in de warm ingerichte trouwzaal, waarna je aan de loungebar de taart aansnijdt en borrelt met vrienden en familie. En vergeet daarbij niet om één van die relaxte schommelstoelen uit te proberen… 

Centraal Ketelhuis: sfeervol, met een stoer randje
Op een steenworp afstand vind je nog zo’n trouwlocatie met een stoer industrieel karakter: Centraal Ketelhuis. Hier werd ooit energie opgewekt om de gebouwen op het spoorcomplex te verwarmen, de stoere leidingen en grote kranen aan de muur herinneren nog aan die tijd. Dat ruwe randje van de locatie vormt een spannende match met het warme, romantische interieur. Na het jawoord verhuis je naar buiten voor een gezellige borrel op het terras (uiteraard bij lekker weer), waar je uitkijkt op de monumentale panden. Even later geniet je van een heerlijk diner. Nice to know: in de keuken werken ze met de lekkerste producten van lokale voedselmakers! 

Waarom kiezen als je ook kunt combineren
Wil of kan je niet kiezen? Dit snappen we! En gelukkig hoeft dat ook niet, want je kunt deze twee locaties gemakkelijk combineren voor jullie bruiloft. Ontvang je gasten bijvoorbeeld in het Oude Magazijn voor het jawoord en de receptie en loop daarna naar Centraal Ketelhuis waar je samen eet met je daggasten. Ontvang op deze plek later ook je vrienden, collega’s en andere avondgasten voor een onvergetelijk feest. 

Ontdek deze industriële locaties tijdens de Open Dag
Hoogste tijd om deze locaties met eigen ogen te bekijken. Beide locaties organiseren een aantal keer per jaar een Open Dag speciaal voor aanstaande bruidsparen. Handig: beide locaties houden dit tegelijkertijd. Benieuwd naar de eerstvolgende open dag? Check dan vooral even centraalketelhuis.nl en/of oudemagazijn.nl. Oefen dus alvast gerust je entree, ga alvast even zitten voor in de zaal of maak als je durft alvast een dansje! Ben je na je bezoek enthousiast over één of beide locaties? Stel op nextvenue.nl dan zelf gemakkelijk online jouw offerte samen. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Zo weet je precies waar je aan toe bent voor jullie grote dag

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!