‘Goede sfeer en tegelijkertijd super praktisch’ 

Een sfeervolle, inspirerende locatie geeft een positieve impuls aan je event. Dat merkte Sascha Marcus van de Kamer van Koophandel onlangs opnieuw tijdens een bijeenkomst in het Oude Magazijn. 

“Een externe spreker tijdens ons dagprogramma, bleek helaas niet wat we ervan verwacht hadden. Dat we op dat moment niet in een kale conferentiezaal zaten, hielp enorm om toch de positieve stemming erin te houden", blikt Sascha terug.

Het was niet de eerste keer dat de Kamer van Koophandel een event organiseerde op de Wagenwerkplaats. Sascha: “In december waren we hier ook. Toen voor een kerstborrel met een kort programma in Het Centraal Ketelhuis en Het Oude Magazijn. Dat beviel uitstekend. In eerste instantie vielen we echt voor de industriële uitstraling. De sfeer geeft je evenement wat extra’s. Dus toen we in februari weer een bijeenkomst organiseerden voor een groep van 150 man, kozen we opnieuw voor Het Oude Magazijn.”

De aanwezigen gaven de locatie achteraf een dikke 8. Een mooie score, vindt Sascha. “Ook de ligging werd als prettig ervaren. Centraal en super praktisch met het OV naast de deur. Wat ons betreft komen we zeker terug.” 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!