Hands-on locatie voor ambtenarencongres


Hoe kan de overheid zich klantvriendelijk opstellen tegenover burgers en ondernemers? Daar dachten ambtenaren uit heel Nederland onlangs over na in Het Oude Magazijn.

“De meest klantvriendelijke overheid is degene waar je het minst zaken mee hoeft te doen”, lacht Kees van organisator eSpecialisten uit Hengelo. “Maar af en toe heb je natuurlijk toch contact met elkaar. Dan kun je dat maar beter zo eenvoudig mogelijk maken. Daar ging het onder meer over tijdens deze eerste Dag van de Klantgerichte Overheid.”
Tussen de presentaties van vakspecialisten door was er ruimte om met elkaar te netwerken tijdens koffi ebreaks, de lunch en een informele borrel. Door de slimme indeling van Het Oude Magazijn hoefden deelnemers niet ver te lopen voor die ontspannende momenten. En dat was niet het enige pluspunt van de locatie volgens Kees. 
"De goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer waren voor ons ook heel belangrijk. Verder waren wij gelijk erg enthousiast over de entourage. De locatie straalt een handson mentaliteit uit en dat was precies wat we nodig hadden. Onze boodschap was ook met name: ga het gewoon doen!” Terugkijkend op het evenement is Kees erg tevreden over zijn locatiekeuze. “De samenwerking met Het Oude Magazijn in de voorbereiding was erg prettig. Op de dag zelf hebben ze dat nog eens overtroffen met hun service. Top!”

 

 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!