Goed voorbereid nieuwe fase in!


Trouwen, een jubileum of iets anders te vieren als van ouds maar dan op een veilige manier, het kán. De evenementenbranche is klaar voor de nieuwe situatie: evenementen waarbij mensen toch samenkomen. Natuurlijk is het weer even schakelen, maar inmiddels is Het Oude Magazijn zo ingericht dat de veiligheid gewaarborgd is zonder in te leveren op beleving!

Een veilig evenement mét beleving
Om het maximale uit jouw evenement te halen heeft Het Oude Magazijn een 1,5 meter-concept uitgewerkt. Door een individuele benadering kunnen we de locatie zo efficiënt mogelijk inzetten om van jouw bruiloft of evenement een bijzondere ervaring te maken. In Het Oude Magazijn kan op elk moment van de dag de anderhalve meter afstand naar gasten gegarandeerd worden zonder dat jij hierbij inlevert op sfeer of intimiteit. We kijken hierbij graag samen met jou naar je wensen, zodat de juiste inrichting voor jouw gezelschap kan worden gekozen. Zo is de locatie geschikt voor kleine groepen zoals teambuildingdagen of workshops, maar ook een grote bruiloft of bijeenkomst behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard zijn de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot hygiëne getroffen en geschiedt de uitservering van voedsel en dranken op gepaste wijze.

Toevoeging: online publiek
We zijn gewend geraakt aan een nieuwe manier van werken; de trend van nu: webinars, online meetings & congressen. Het Oude Magazijn beschikt over alle faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Of wat dacht je van een hybride event? Waarbij een deel van je gasten fysiek aanwezig is en een deel het evenement volgt middels een livestream. Wij hebben voor elk type videoconferencing een passende oplossing. Voor verdere informatie, beschikbaarheid en een op maat gemaakte offerte, neem contact met ons op!

Nog meer garantie?
Check ons garantiefonds voor evenementen. Het fonds biedt zekerheid bij onverwachte situaties en geeft je de mogelijkheid om je evenement te verplaatsen bij calamiteiten. Dit is dé garantie die je nodig hebt om juist nu te boeken. Meer weten?

Check hier hoe het werkt

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!