Ga voor een stoere, industriële bruiloft


Op zoek naar een stoere locatie voor jullie trouwdag? Industrieel trouwen blijft hot! Natuurlijke materialen, vintage elementen, strakke lijnen, ruwe muren en een licht interieur zijn de basis voor een industriële bruiloft.

Waar moet je aan denken bij een industriële bruiloft? Uiteraard een geschikte locatie, waarbij een jullie je de hele dag kunt begeven in een mooie industriële ruimte met een stoere uitstraling. Zo is een oud-ambachtspand waar alle oude elementen nog goed zichtbaar zijn zeker een goede optie. Deze panden hebben vaak de juiste look-and-feel voor jullie grote dag.

Decoratie
Om jullie stoere industriële bruiloft een extra tintje romantiek te geven kunnen je kiezen voor extra aankleding. De juiste decoratie kan veel met een locatie doen en de sfeer creëren die je voor ogen hebt. Zo kun je gebruik maken van zachte kleuren en lichte bloemen in de styling voor extra romantiek. Uiteraard kun je ook de creativiteit de vrije loop laten en bijvoorbeeld gaan voor een tof thema. Hoe gaaf is het om een festival thema neer te zetten in een industrieel pand?

Industriële trouwfoto’s
Nu jullie de grote dag op een toffe industriële locatie doorbrengen, kunnen jullie de trouwfoto’s helemaal in stijl maken. Op industriële locaties zijn vaak verschillende bijzondere plekjes te vinden. Zeker een stoere, maar ook romantische omgeving voor jullie trouwfoto’s.

Het Centraal Ketelhuis en het Oude magazijn
Het Centraal Ketelhuis gecombineerd met het Oude magazijn is één van de meest inspirerende industriële trouwlocaties in Amersfoort! De locaties hebben een perfecte ligging op de Wagenwerkplaats. Deze stoere omgeving is de uitstekende plek voor een industriële bruiloft. Na de officiële ceremonie in Het Oude Magazijn kunnen jullie de bruidstaart aansnijden in het Centraal Ketelhuis. Door de combinatie van deze twee industriële locaties hoef je niet te reizen, maar ben je ook niet de hele dag op dezelfde plek. Je geniet in het Centraal Ketelhuis van een heerlijk diner en viert hier ’s avonds jullie grote feest.

Ervaren weddingadviseurs
Onze ervaren adviseurs denken graag met je mee en bieden een schat aan ideeën voor het organiseren van een onvergetelijke dag. Met een team van eigen chef-koks en een gastvrije bediening zorgen ze tijdens de dag dat jouw gasten niets tekort komen. We bieden bovendien een ruim aanbod aan workshops en entertainmentmogelijkheden.

Trouwen in Het Oude Magazijn Bezoek de open dag

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!