EHBB: Eerst hulp bij bruiloften


Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Op dit moment zweven jullie vast nog op een roze wolk, maar straks gaan de eerste voorbereidingen beginnen. Heb je geen idee waar je moet beginnen en hoe je alles moet aanpakken? Geen zorgen, in dit blog helpen we jullie met de eerste hulp bij bruiloften.

Vertel iedereen het grote nieuws!
Natuurlijk willen jullie van de daken schreeuwen dat jullie verloofd zijn. Je kunt er voor kiezen om iedereen op de hoogte te stellen door online een berichtje te plaatsen, maar hoe tof is het om het op een speciale manier te vertellen. Geef een feestje en nodig al jullie dierbaren uit, tijdens dit feestje vertellen jullie dan het grote nieuws. Een grote verassing voor de genodigden én de eerste pre-party van jullie bruiloft!

Kies een trouwdatum
Een trouwdatum kiezen is een belangrijk onderdeel van het organiseren van jullie grote dag. Zo moeten veel onderdelen al ver van te voren geregeld zijn, zoals een locatie. Door de datum op tijd vast te stellen weet je zeker dat al jullie wensen daadwerkelijk door kunnen gaan. Welke datum jullie kiezen is natuurlijk helemaal aan jullie. Je kunt gaan voor een speciale datum, bijvoorbeeld de dag dat jullie elkaar hebben ontmoet, jullie eerste date of het begin van jullie relatie.

Vind de perfecte locatie
Voor jullie bruiloft zoeken jullie vanzelfsprekend de mooiste locatie. Er zijn enorm veel opties, verdiep je dus goed in wat er allemaal mogelijk is en bezoek de open dag. Zo weet je zeker dat jullie je droomlocatie zullen vinden. Kies voor het Oude Magazijn en geef elkaar het ja-woord in dé industriële trouwlocatie. Stoer en romantisch tegelijk door de mix van industriële elementen en natuurlijke materialen zoals hout en wol gecombineerd met lichte kleuren. Eyecatchers zijn de robuuste bar, de rotan hangstoelen en rustieke decoratiematerialen. Onze ervaren weddingadviseurs helpen jullie graag

Laat je inspireren
Bijpassende decoratie maakt je bruiloft helemaal af. Je kunt kiezen voor een aantal details of een thema wat de hele dag op verschillende vlakken terugkomt. Ga allereerst opzoek naar wat jullie mooi vinden en wat bij jullie past. Een goede tool om hiervoor te gebruiken is Pinterest. Hier kun je veel inspiratie op doen die jullie mee kunnen nemen in de voorbereidingen naar de grote dag.

Vraag hulp bij de organisatie
Bij het organiseren van een bruiloft komt vaak meer kijken dan je denkt. Het is fijn om daar hulp bij te krijgen. Je kunt kiezen voor hulp van familie of vrienden, in samenwerking met een professionele ceremoniemeester of een wedding adviseur. Hij of zij heeft de nodige ervaring in huis om jullie te adviseren en ondersteunen bij de organisatie. Zo organiseren jullie samen de mooiste dag van jullie leven!

Kun je niet wachten om te trouwen in het Oude Magazijn of heb je advies nodig? 

Neem contact op! Bezoek de open dag

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!