Combi van trouwlocaties zorgt voor superfeest


Liefde is, compromissen kunnen sluiten. In het geval van Melline en Michael bleek er een perfect compromis te zijn. Trouwen in Het Centraal Ketelhuis én Het Oude Magazijn!

“We hadden een shortlist van twee trouwlocaties”, vertelt Melline. “Een klooster en Het Centraal Ketelhuis. Micheal was helemaal weg van de industriële uitstraling van het Centraal Ketelhuis. Toen we er gingen kijken bleek dat je deze locatie kon combineren met Het Oude Magazijn. Ik was meteen om!” 

Het Oude Magazijn reserveerde het stel voor de ceremonie en het taart- en toostmoment. Voor het diner en het feest week het gezelschap uit naar het Centraal Ketelhuis. “Voor onze 160 avondgasten was dat de perfecte locatie. De ruimte was goed gevuld, zonder dat je erin zwemt of dat het te krap werd. Het was echt een superfeest.” 

Achteraf kijken Melline en Michael met veel plezier terug op hún dag. “Mede dankzij onze contactpersoon Esmée. We konden haar altijd overal over bellen en we kregen het gevoel dat ze ons al het werk uit handen heeft genomen. In de  voorbereidingen, maar vooral ook tijdens de dag zelf. We hebben er echt van kunnen genieten.” 

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!