Stoere én romantische bruiloft


Het Oude Magazijn en Het Centraal Ketelhuis: de ideale combinatie volgens het bruidspaar Rick en Saskia. Zij trouwden in het lichte en authentieke Oude Magazijn, waarna de voetjes van de vloer gingen in Het Centraal Ketelhuis. De dag was perfect! 

Prachtige muziek
“We werden ontvangen in Het Oude Magazijn. Daar waren alle daggasten al”, vertelt Saskia. “Leuk om zo gastvrij onthaald te worden.” Na het ontvangst dronk het stel met hun gasten een drankje en begon de ceremonie. “De ceremonie was nog mooier dan verwacht! En dat had vooral ook te maken met de muziek”, aldus Rick. “Leon, van de Wedding DJ, adviseerde ons vooraf in onze muziekkeuze en zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. De perfect georganiseerde muziek maakte de belangrijke momenten extra bijzonder!”

Geen stress? Vier je grote dag op één locatie
Na de ceremonie startte de kerkdienst in Het Oude Magazijn. “Het was zo fijn dat we niet hoefden te reizen op onze bruiloft”, vertelt Saskia. “Dit gaf echt heel veel rust. Vanuit sales is goed meegedacht over de dagplanning! Daardoor hadden we tussendoor de tijd om lekker wat te drinken of uit te rusten en hoefden we toch ook niet lang te wachten.” Na de afsluitende borrel in Het Oude Magazijn stak de groep over naar Het Centraal Ketelhuis, waar alles klaarstond voor het diner.

Heerlijk dineren in het Centraal Ketelhuis
“We hadden gekozen voor een luxe barbecue en die viel bij de gasten goed in de smaak. Er was meer dan genoeg vlees en ook de salades werden enthousiast onthaald.” Ook over de locatie zelf waren het bruidspaar en de gasten positief verrast. “Wij wisten natuurlijk al hoe het eruit zag, maar toch was het weer een verrassing”, vertelt Saskia. “Het hoge en industriële plafond en de kleine details maken deze locatie heel uniek.” Ook over het personeel was het bruidspaar goed te spreken!

Tip van het bruidspaar: Kies een locatie die bij je past!
Wat het stel het allerleukste vond aan hun grote dag? Rick vond het feest ’s avonds het meest bijzonder. “Dat feest blijft mensen echt bij”, denkt hij. “De locatie kwam door de verlichting met neon ook extra goed tot zijn recht.” Saskia vond de ceremonie het meest speciale moment. De begeleiding met muziek voegde hier volgens haar zeker iets aan toe. Wat het bruidspaar als tip geeft aan andere bruidsparen? “Kies een locatie die echt bij je past en waarbij je denkt als je binnenstapt: ‘Wow, hier wil ik trouwen!’ Wij hadden dat bij deze locatie en jij misschien bij een andere. Als je een locatie kiest die je zelf helemaal te gek vindt maakt dit je dag extra mooi!”

Word jij ook zo enthousiast van Het Centraal Ketelhuis of Het Oude Magazijn? Neem contact met ons op om eens te komen kijken of kom langs op één van de Open Dagen. 

Neem contact op!

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!