'Met deze locatie vielen we op bij beslissers in de zorg'

Iedere dag vinden in Nederland vele masterclasses, congressen en evenementen plaats voor beslissers. De concurrentie is groot, dus onderscheidend vermogen is erg belangrijk. Uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum koos daarom voor Het Oude Magazijn.

Er is veel veranderd in de zorg. Hoe overleven zorgaanbieders de decentralisaties? Over deze en meer vragen werd gesproken tijdens een congres van Skipr, één van de merken van uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum.

Skipr is een crossmediaal platform voor zorgprofessionals, met onder meer een magazine, website en diverse nieuwsbrieven, maar ook tal van events. ,,Beslissers in de zorg hebben de keuze uit vele congressen en masterclasses”, vertelt senior marketeer Sandra Kraaypoel. ,,Dus moet je als aanbieder verschil maken. We kozen daarom voor een kleinschalig, interactief evenement met relevante informatie in een aantrekkelijke omgeving.”

,,Voor ieder congres zoeken we een locatie met een geheel eigen gezicht, liefst niet voorspelbaar. Bij het zien van Het Oude Magazijn waren we verkocht. Het heeft ook veel buitenruimte, zodat mensen tussen de parallelsessies door toch kunnen netwerken. Deze dag heeft in de deelnemersevaluatie goed gescoord. Ook de locatie werd heel goed beoordeeld.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!