Bijeenkomst Scildon bij het Oude Magazijn


Welke campagnes waren succesvol en wat zijn de targets voor de komende maanden? Op die vragen kregen de marketing-, sales-, en servicedeskmedewerkers van Scildon antwoord tijdens de bijeenkomst in het Oude Magazijn. 

De verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in overlijdensrisico-, lijfrente- en pensioenverzekeringen, waren aanwezig bij de bijeenkomst op het Oude Magazijn. Samen met de verkoopafdelingen wordt teruggeblikt en vooruitgekeken.

Marlies van der Wolf, organisator van de bijeenkomst, koos voor de locatie nadat ze getipt was door een collega. “De fotografie op de website sprak me meteen aan en toen we gingen kijken, bleken de foto’s goed te stroken met de werkelijkheid; een mooie, robuuste uitstraling. Lekker fris en gezellig aangekleed!”

Het dagprogramma van de bijeenkomst bestond uit gevarieerde programma-onderdelen. Van een terugblik met de collega’s tot een interessante presentatie van Joerie Gaal van Republic M over digitaal accountmanagement. In de middag was spreker en auteur Joseph Oubelkas gevraagd om verhaal te doen van zijn jarenlange onterechte verblijf in een Marokkaanse gevangenis en hoe hij de positieve draad daarna weer heeft opgepakt. Als afsluiting van de middag waren er drie gidsen van Gilde Amersfoort die het gezelschap een rondleiding gaven op het terrein van de Wagenwerkplaats. Uiteraard kwam de rijke geschiedenis van de omgeving daarbij uitgebreid ter sprake.

Bij terugkomst stond de borrel al klaar. “Iedereen werkt intensief samen en kent elkaar dus goed. Tijdens zo’n borrel kan iedereen lekker informeel met elkaar praten en dat is heel gezellig”, vertelt Marlies. De bijeenkomst werd afgesloten met een diner. “Aan weerszijden van de ruimte was een buffet geplaatst. Van groene salades tot rijk gevuld vlees. En van zalmfilet tot vegetarische schotels. Er was voor ieder wat wils.” Aansluitend volgde er ook nog een dessertbuffet en was er voor de liefhebbers nog een lekkere kop koffie met bonbons. “We zijn zeer goed verzorgd. Het personeel stond de hele dag voor ons klaar en nam veel initiatief. Dat vonden wij top!"

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!