Vergaderen in een treinwagon


Oude gebouwen een nieuwe bestemming geven. De Wagenwerkplaats in Amersfoort is een prachtig voorbeeld van stedelijke  herverkaveling. Daarom organiseerde het Kadaster de vierde Expertmeeting Stedelijke Herverkaveling juist daar, in Het Oude Magazijn. 

,,De oude treinwagon die naast de locatie staat en tegenwoordig is ingericht als vergaderruimte, paste perfect bij het onderwerp van deze expertmeeting en viel in goede aarde bij de ruim 150 aanwezigen. Want vergaderen in een treinstel is iets wat men niet vaak meemaakt”, vertelt organisator Wilma Schouten van het Kadaster.

,,Het was de tweede keer dat we een evenement in Het Oude Magazijn organiseerden en we wisten dat we hier alles konden vinden wat we zochten. Centraal gelegen bij station en snelwegen. Een aansprekende omgeving, die perfect laat zien waar het deze dag over ging. En waar we naast een plenair programma ook gebruik konden maken van kleinere ruimten op loopafstand van de grote zaal.

,,Daarnaast was de samenwerking met de locatiemanagers ons de vorige keer goed bevallen. Er wordt gedacht in oplossingen en je kunt snel schakelen. Iets wat absoluut meewoog in de beslissing om hier terug te keren.”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!