Franchisenemers Autohopper ontmoeten elkaar in het Oude Magazijn


Autohopper Nederland nodigt tweejaarlijks alle franchisenemers uit voor een event. “Daarbij kiezen we het liefst een centraal gelegen bijzondere locatie”, vertelt Steven Donselaar. “Het Oude Magazijn was precies wat we voor ogen hadden.” 

Verhuurbedrijf Autohopper heeft ruim honderd vestigingen door het hele land. Deze worden gerund door franchisenemers. “Tweejaarlijks worden zij bijgepraat over ontwikkelingen en thema’s zoals marketing”, vertelt organisator Steven Donselaar. “We merken dat veel van deelnemers het prettig vinden om elkaar in levende lijve te zien en ervaringen uit te wisselen.” 

In Het Oude Magazijn rouleerden de ruim honderd deelnemers in groepen langs verschillende workshops. “De locatie leende zich hier perfect voor. Ook het plenaire gedeelte met een externe keynote speaker verliep naar alle tevredenheid. De spreker gaf de techniek nog een groot en verdiend compliment. Van techniek en het inhoudelijk programma tot de catering, alles wat goed geregeld. Niet voor niets beoordeelden onze genodigden de dag met een 8,7”

Samen de beste keuze maken?

Wij zetten graag onze ervaring in!